PSC GROUP

PSC Group este fondat în 1997, format din profesioniști ce acoperă o sferă amplă de discipline, incluzând construcții, dezvoltări imobiliare și hoteliere, proiectare arhitectură – rezistență – instalații, project management, finanțare și consultanță juridică pentru construcții.

Spectrul abilităților noastre ne permite să abordăm în mod optim detaliile legate de dezvoltarea proiectelor imobiliare cu grad ridicat de complexitate. Împreună, asigurăm excelență, oferind clienților confort, sustenabilitate, siguranță și un design „nedemodabil”. Provocarea și satisfacția noastră constau în a urmări concomitent aceste priorități, exprimând luxul prin armonie vizuală cât și în exploatare.

PSC Group reprezintă continuitate, având în componența sa doua generații de dezvoltatori, unite prin viziunea de a construi edificii rafinate și de a eleva calitatea vieții în comunitatea în care ne integrăm sau pe care o formăm. Ne dorim ca spațiul modelat de noi sa devină „acasă”, nu doar „o casă”.

Pentru aspectele complementare, am cultivat parteneriate cu multe companii locale și internaționale care împărtășesc obiectivele și etica noastră profesională. Talentul, pregătirea, perseverența și pasiunea au un rol esențial în activitatea noastră.

Colegialitatea și respectul din cadrul echipei PSC Group se extind firesc la relația cu clienții noștri. Ascultăm cu deosebită atenție sugestiile lor și evoluăm în funcție de acestea.

Principiile care stau la temelia companiei noastre, alături de expertiza acumulată în peste trei decenii, ne permit să realizăm cu succes o gamă largă de proiecte. Vă invităm sa consultați câteva dintre acestea, prezente în portofoliul nostru, accesând site-ul www.psc-exclusive.ro.

CRISTIAN PASCU

Cristian Pascu este actualul CEO al PSC Group și catalizatorul grupului. De-a lungul ultimei decade, a condus peste douăzeci de proiecte în domeniile rezidențial, hotelier, industrial și infrastructură.

Urmând tradiția familiei, Cristian Pascu a consolidat inițiativele tatălui său, Ing. Dumitru Pascu, infuzându-le cu spirit antreprenorial și vitalitatea vârstei. În paralel, a conceput și implementat propriile proiecte imobiliare de anvergură. Și-a construit reputația grație cunoștințelor sale complexe privind piața și abordării sale orientate spre responsabilitate față de client. 

De asemenea, are o vastă experiență în domeniul bancar și al finanțelor, cu accent pe colaborarea cu instituțiile bancare și financiar-nebancare pe o gamă largă de activități de creditare, investiții și instrumente de creditare.

GABRIEL FLORESCU

Gabriel Florescu, partener în cadrul PSC Group, contribuie la toate aspectele legate de dezvoltarea proiectelor grupului, alături de Cristian Pascu. Este absolvent al Facultății de Drept și membru al Baroului București. Înainte de a se alătura echipei noastre, și-a perfecționat abilitățile pentru una dintre cele mai importante firme de avocatură din țară, Popovici & Asociații. 

Bazându-se pe înțelegerea sa solidă a industriei construcțiilor, Gabriel Florescu asigură respectarea normelor și regulamentelor locale și certifică faptul că cele mai bune practici sunt respectate pe tot parcursul proiectului. În ultimii doisprezece ani, a dobândit o vastă experiență în negocierea contractelor, implementare și controlul costurilor.

DUMITRU PASCU

Domnul Dumitru Pascu a fondat și a stabilit principiile grupului corporativ PSC Group.

Numele domnului Dumitru Pascu a fost legat in ultimele decenii de proiecte de construcții remarcabile prin anvergură și complexitate, desfășurate în România și Germania. În decursul activității de peste 30 de ani, domnul Dumitru Pascu a lucrat cu firme de construcții binecunoscute, cum ar fi Astaldi, Strabag, Antrepriza de Construcții Montaj București, care desfășoară sau au desfășurat unele dintre cele mai provocatoare proiecte dezvoltate în România. În Germania, domnul Pascu a condus construcția Spitalului Municipal din Bremen. În țară, a coordonat echipele responsabile pentru construirea mai multor proiecte rezidențiale, hoteliere, de birouri sau industriale în București, Pitești, Craiova și Ilfov (de exemplu, Consolidarea Institutului de Mecanică Fină București, La Rocca Hotel & Ballroom, WIN Herăstrău, Ion Minulescu Residential, Aviatorilor 92 Office Building, Fabrica Tuborg, Centrul Comercial Mallmart etc.).

Domnul Dumitru Pascu este un mentor de neprețuit pentru PSC Group și consultant pentru diferite entități de investiții.

COSTI ȘERBĂNESCU

Domnul Costi Șerbănescu este membru al familiei și fondator al PSC Group, împreună cu Dumitru Pascu. Experiența sa se întinde de-a lungul acelorași 30 de ani, în care a dezvoltat ansambluri de locuințe individuale, colective, cât și de uz mixt, La Rocca Hotel and Ballroom, La Rocca Restaurants și gestionează activități de producție conexe domeniului imobiliar.

Domnul Costi Șerbănescu a înființat și conduce una dintre primele și cele mai mari fabrici PVC și aluminiu din țară, gestionând și în prezent echipele de dezvoltare a multiple proiecte în orașe principale din România.

VREI SĂ DESCOPERI WIN HERĂSTRĂU?

Locația Proiectului

Contactează-ne la adresa de email de mai jos pentru a afla mai multe despre noi și WIN Herăstrău.

© WIN HerăstrĂu. All rights reserved.

Acest website utilizează cookies. Prin continuarea navigării, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora. Consultați Politica de Cookies.
Accept
Setări ×
×